Bilderna är tagna från den 2-5 mars
Valparna är nu 6 veckor gamla och tiden går så fort. Valparna vägde den 8 mars Freja 5800g, Lydia 6000g. Adina 5900g och Ville 6400g. Det kan hända att det skiljer i vikt, för vi fick väga valparna när Sune hade dom i famnen. De är ju inte så stilla så det var lättast att göra så.
Nu är valparna 7 veckor och snart är det dags att flytta hem till sina ägare. Tiden har gått så fort och det har varit underbart att fått uppleva detta. Vikten på Freja är 7200g, Lydia 7200g,Adina 6900g och Ville 7,200g. Ville har varit lite dålig i magen så han har inte tagit så mycket, men är bra i magen nu. De är ju och rotar, gräver och har så roligt ute så han har kanske fått något i sig. De vill absolut inte gå in, de springer från oss och gömmer sig bakom staplar av plattor för de har kommit på att där är det inte så lätt att få tag i dom.
Det finns tre bilder på Lotus där han står och titta på valparna när de leker. Ni som känner Lotus vet ju hur leksen han är, så han tycker det är taskigt att han inte får vara med och leka.