Jag föddes också på Kullarnas Kennel i Vinslöv och såldes sist bland mina syskon. Matte och Husse fick se mig på Ninas hemsida att jag sökte ett nytt hem, och de blev förtjusta i mig. Jag kom hem till dem och de hade redan " morbror Lotus" som var mycket snäll mot mig. Jag fick ligga hos honom och det kändes riktigt skönt och tryckt.

Jag har också bra HD & AD och det har gått bra även på utställningarna, fast inte lika bra som för morbror Lotus. Men Jag kommer kanske ifatt honom för nu är jag SUCH DKUCH KBHV-03 SV-04-05 En sak är jag i alla fall bättre på och det är på lydnadstävlingar. Där kan han aldrig ligga stilla utan skall alltid kolla vilka som ligger vid sidan om. Jag vill tala om att jag inte gillar lydnadstävlingar & utställningar. Fy vad tråkigt det är, men jag får väl stå ut för morbror Lotus tycker det är kul. Jag tror att Matte & Husse gillar det också.

Sedan vill jag tala om att jag gillar inte när andra hundar vill hälsa på mig. Man kan ju aldrig veta om de är snälla, så det är bäst att vara på sin vakt och säga ifrån " kom inte hit". Jag tycker det är roligt att leka med morbror Lotus och hinner jag inte ifatt honom, tar jag honom i bakbenen eller svansen. Matte säger att jag är stygg, men jag vill ju bara leka, han springer så fort!

Kullarnas Dream "Nelli"
Kullarnas Jasmine "Jasmine"
Kullarnas Jonte "Jonte"
Kullarnas Juvel "Ballack"
Kajs Vita Björnens Gröna Böna "Hugo"
Kullarnas Jane "Skrållan"
Kullarnas Joel " Julle "
Kullarnas Jazz " Jazz "
* 2001-11-06 † 2011-04-11