Vi bor i en liten by som heter Matteröd och ligger ca: 6 km från Tyringe och heter Bodil och Sune Arvidsson


I vår familj finns fyra barn, nio barnbarn och ett barnbarns barn.
Barnen heter Susanne, Annika, Renette och Niklas och alla har familj. Annika har en svart mellan pudel och Niklas har 1 rottweiler och 5 Mops.


Vi har alltid haft djur i vår familj, det har varit hästar, nötkreatur, katter, kaniner, höns, ankor och gäss. Nu har vi 2 hundar. Vi har haft flera raser, bl.a. Tax, Schäfer, S:T Bernhard som vi fött upp valpar efter.

Nu har vi Landseer, vilket vi tycker är en helt underbar ras. Jag (Bodil) har alltid varit intresserad av djur och har arbetat med djur i 25 år.

Vi tycker det är roligt att arbetar med våra hundar och är inne på brukshundsklubben minst två gånger per vecka. Jag är lydnads instruktör håller kurser på klubben och Sune hjälper också till. Vi tycker det är roligt, man får många nya vänner som har samma intresse som vi. Jag är mycket intresserad av rasen Landseer och försöker lära mig så mycket om rasen och dess historia. Jag har varit Kassör i Svenska Landseerklubben och sekreterare. Jag har även varit ordförande i Hässleholms brukshundsklubb samt är med i styrelsen för Matteröds Byalag.Vi håller på med vattenarbete med våra hundar. Sune har tävlat i SM med två hundar och vunnit SM 2012-2013 samt kommit tvåa 2014 med Emma och 2016 kom han fyra med Moa.

Sune & Bodil &Jamba & Lotus & Emma