2018-10-06

Det har varit jobbigt för oss i år. Sune har varit svårt sjuk på grund av att en operation av hans knä gick fel, och han fick inflammation och blodförgiftning. Nu börjar det se lite ljusare ut och vi hoppas på att han ska bli helt frisk till slut.

Det har gått bra för Emmas valp Ville. Han skörda framgångar på utställningar och det är vi mycket glada för.

Lite vad som hänt under Året.

På Svenska Landseerklubben Vinstlista som utdelades på årsmötet i år blev Moa Etta i Vatten SOR. Hon hade fyra godkända i Elit. Hade fått tävla i SM i år men tyvärr så kunde hon inte det, på grund av att hon blev sjuk. Pino tävlade i öppen klass sista dagen det var vattentävlingar i Hjälmsjön. Sune har inte kunnat tävlat tidigare men ville så gärna prova om det gick. Här nedan kommer några härliga bilder som Lena Svensson har tagit på Pino när han tävlade i Öppen klass.

Här blir han BIR
Här blir han BIM och Moas syster BIR
Här blir han BOB ( BIR)
Enkel apportering. Pino kastar sig ut efter apporten
Här är platsliggningen slut
Platsliggning i Öppen klass. Pino ligger närmast på bilden
Här kommer han upp och ska lämna över apporten till Sune

Undervattenapportering. Pino ska hämta upp en påse och lämna över till Sune

Här har Pino hämtat påsen och är på väg upp till Sune
Livräddning. Här ska Pino ut och hämta en figurant som ligger ute i vattnet. Han tar med sig livbojen.
Pino har hämtat figuranten som tar tag i livbojen och blir räddad till land.

2018-12-31

Idag är det sista dagen på detta år. Sune och jag har varit gifta i 51 år. Mycket har hänt under 2018. Vi har fått ett barnbarnsbarn till som heter Tyra och är 9 månader nu. Tiden går så fort. Det har varit många händelse som har varit dåliga, men det finns även ljusglimtar. Vi önskar att 2019 ska bli ett år som vi kan se tillbaka med glädje. På bilden ovan är det jag och Sune, Mormor Annika och mamma Emelie samt lilla Tyra. På bilderna under är det jag, gammelmormor och Tyra. Vi ser ut att riktiga kompisar, fast vi inte setts så ofta, Lilla Tyra bor i Gävle och det är rätt långt bort så därför träffas vi inte så ofta.

Titta gärna in här så kommer du till Året 2020

Tryck på texten